Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
advent na europskom trgu

Uspješan kraj humanitarne akcije: Amorova žlica prikupila 100 tisuća kuna

Bogata gastro ponuda na zagreba?kom Adventu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
07.01.2023.
u 14:00

Zadovoljni organizatori zahvalili su i ostalim sudionicima te pozvali na zabavu u povodu zatvaranja manifestacije na Europskom trgu koja će početi večeras u 18 sati.

Advent na Europskom trgu večeras zatvara svoja vrata, a ove godine osim dobre posjećenosti dodatni razlog za slavlje je i uspjeh humanitarne akcije kojom je prikupljeno 100 tisuća kuna za Amorovu žlicu, prvo međunarodno gastronomsko natjecanje osoba s invaliditetom.

Akciju kojom je prikupljen novac za nabavu posebnoga gastrokamiona podržali su svi koji su na posebnom štandu kupovali obroke koje su pripremali deseci poznatih hrvatskih chefova koji su na taj način odlučili pomoći Amorovoj žlici.

08.12.2022., Zagreb - Reportaza sa adventa na Europskom trgu. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Zahvaljujući njima, ali i donaciji Erstea te roditelja jedne od osoba s invaliditetom, gastrokamion obići će EU i u Zagreb se vratiti s 54 polufinalista koji će ove godine premijerno sudjelovati na jedinstvenom natjecanju.

Zadovoljni organizatori zahvalili su i ostalim sudionicima te pozvali na zabavu u povodu zatvaranja manifestacije na Europskom trgu koja će početi večeras u 18 sati.

Komentara 1

Avatar miro666
miro666
16:05 08.01.2023.

Vi i dalje u kunama računate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije