Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Električni bicikl proglašen inovativnim proizvodom godine

električni bicikl (1)
Borna Filic/PIXSELL
26.10.2012.
u 15:53

Dodjelom nagrade potvrđuje se jedinstvenost dizajna i posebnosti električnog bicikla Bioplanet Bike koji smo namijenili globalnom tržištu, istaknula je Sandra Mikulić, direktorica tvrtke Bioplanet

Prvi hrvatski električni bicikl Bioplanet Bike, koji se proizvodi u Zagrebu, dobio je u Varaždinu prvu nagradu za kreativnost i inovativnost 2012. godine.

Riječ je o jedinstvenoj u svijetu nagradi koja se dodjeljuje već pet godina u organizaciji Mreže za razvoj i kreativnost u devet kategorija, pri čemu je u prvoj kategoriji, za kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod, nagrada pripala prvom hrvatskom električnom biciklu Bioplanet iz Zagreba.

– Dodjelom nagrade potvrđuje se jedinstvenost dizajna i posebnosti električnog bicikla Bioplanet Bike koji smo namijenili globalnom tržištu. Električni bicikl koji je dizajniran, projektiran i proizveden u Hrvatskoj svojim izgledom privlači pozornost svih koji se nađu u njegovoj blizini. Reakcije ciljanih i razvijenih tržišta električnih bicikala potvrđuju da smo na najboljem putu u kratkom roku postati najpoznatiji hrvatski globalni brend – izjavila je Sandra Mikulić, direktorica tvrtke Bioplanet.

Ovaj tjedan tvrtka Bioplanet lansirala je prvu seriju električnih bicikala.

Elektrobicikl "made in Croatia" lakoćom vožnje već osvaja svijet

Komentara 20

ZK
zkrndija
12:55 27.10.2012.

prosvijetli me, molim te, gdje i što točno možeš kupiti za 10000 kuna? ja sam slagao bicikl i samo dobra baterija 48V 30Ah me koštala oko 8000 kuna, bez BMS-a gledao sam jučer Pevecikl za 3800 kuna, s motorom od 180W i olovnom baterijom 36V 7 ili 8 Ah meni je bilo malo 1000 W, što mislim da je solidno za ravnije krajeve ovaj Bioplanet ima 750, ali ima reduktor, a koliko znam, projektirali su ga ljudi koji prodaju motore i bicikle u SAD i prilično su poznati, čak su proizveli motor koji je skinuo brzinu od oko 140 km/h, a imam ga i ja na svom zadnjem uratku s kojim se (sa smanjenom snagom) već nekoliko mjeseci vozim po brdovitoj Rijeci i okolici :)

ZK
zkrndija
12:58 27.10.2012.

arcanius, bicikli sličnih i slabijih performansi ovom Bioplanetu se uredno u Njemačkoj prodaju za puno više eurića, pa mi to nije jasno.....ako imaš nešto bolje stavi kakav link

Avatar arcanius
arcanius
16:58 26.10.2012.

ako će se podavati sa tom zadnjom suspenzijom, takvim okvirom i vilicom: sretno.... ja ne kupujem.... puno bolji okvir sa više prihvata raznih nosača + bolja vilica + elektro set = 10 000kn.... i da ne bu zabune, rijetki se bicikli proizvode van Kine i Tajvana.... uključujući dijelove....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije