Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartura na Trešnjevci

Druženje s Kurbašom, fotografija i tkanje za 55+

CeKaTe
04.11.2021.
u 11:36

Zainteresirani se mogu prijaviti i na seminar digitalne fotografije na kojemu će moći usvojiti praktična znanja o korištenju modernih tehnologija

Kvartura je besplatni program Centra za kulturu Trešnjevka te tamošnjih četvrti i mjesnih odbora, koji je namijenjen stanovnicima u Klubu 55+, a u sklopu njega su i za studeni isplanirali privlačne sadržaje. Poput druženja s glumcem Robertom Kurbašom u društvenom domu Prečko, što je zakazano za nedjelju u 18 sati, a u srijedu će se ondje u isto vrijeme održati predavanje o raznim bolestima, primjerice osteoartritisu i križobolji.

Bit će u domu u Prečkom i radionica, a prva, nazvana “Kružno tkanje”, na rasporedu je 12. studenog u 14 sati. Predavanje o tome zašto je humor važan u životu, posebice u doba potresa i korone, 17. studenoga održat će psihologica Dubravka Miljković, a tri dana poslije govorit će o istinama i mitovima vezanim uz starenje. Zainteresirani se mogu prijaviti i na seminar digitalne fotografije na kojemu će moći usvojiti praktična znanja o korištenju modernih tehnologija. Održava se 16., 23., i 30. studenog u prostorima Mjesnog odbora Rudeš, a prijaviti se može e-mailom na vgasparin@cekate.hr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije