Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomila ruku

Drama u tramvaju: Djevojčici ukrao psa, majku gurnuo iz vozila

Tramvaj broj 13
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
01.04.2014.
u 11:08

Muškarac je majku djevojčice gurnuo iz tramvaja, a ona je prilikom pada slomila ruku

Jučer oko 16.50, na križanju Heinzelove i Vukovarske, u tramvaju broj 13 nepoznati muškarac je iz ruku 11-godišnje djevojčice istrgnuo malog psa mješanca.

Majka djevojčice, Dž. H. (37) prišla je muškarcu kada je tramvaj stao na stanici te mu je pokušala oduzeti psa natrag, a on ju je gurnuo iz tramvaja na nogostup prilikom čega je slomila ruku. Muškarac je nakon toga pobjegao sa psom, a ozlijeđenoj ženi je liječnička pomoć pružena u KB Merkur.

Ključne riječi

Komentara 6

LU
lush666
13:55 02.04.2014.

Motiv je bilo spašavanje šteneta s kojim su romkinje prosjačile ... štene je isti dan dobilo potrebnu njegu i udomljeno, koliko čitam na drugim portalima. Svi koji prolaze tim križanjem znaju da je situacija s njima tamo katastrofalna...

FR
frodododo
12:05 01.04.2014.

moron

SC
schteff
12:51 01.04.2014.

a di su muškarčine iz tramvaja bile ? vozač ? papci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije