Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petak u močvari

Dođite na koncert za napuštene i zlostavljane životinje, a donesite im i dekice i igračke

Životinje azil
Grgur Žučko/pixsell
29.01.2014.
u 14:19

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Udruga Perun pozivaju u petak u klub Močvaru na dobrotvorni koncert, s kojeg sav prihod ide za zlostavljane životinje. Bit će i tzv. Životinjska spika, tribina o udruzi Indigo i savjetima o odgoju i prehrani kućnih ljubimaca

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Udruga Perun organizatori su dobrotvornog koncerta za napuštene, zanemarene i zlostavljane životinje koji će se održati 31. siječnja u 20.30 sati u klubu Močvara. Kako je cilj koncerta prikupljanje donacija, predviđena minimalna donacija za ulaz je 25 kuna.

Na ulazu u klub bit će i donacijska kutija u kojoj možete ostaviti dekice, igračke, vodilice, ogrlice, ampule, šampone, zdjelice i tako pomoći nezbrinutim životinjama.

U sklopu večeri održat će se i tribina Životinjska Spika, na kojoj će biti riječi o misiji Indiga i poteškoćama s kojima se susreću u radu, a rado će dati i savjete o prehrani, odgoju i socijalizaciji ljubimaca, što napraviti kada se pronađe napuštena životinja, kome prijaviti zlostavljanje.

U glazbenom dijelu programa nastupit će bend iz Samobora Dik O’braz, 4Head, Side Effects i Kevlar Bikini, a upotpunit će je i slušaonica by Dj Croatian Metal and Rock Portal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije