Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve se mijenja

Da negdje ne zakasnite za vrijeme blagdana, provjerite vozni red

božićno drvce,advent (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
19.12.2012.
u 08:43

Na Badnjak i na Staru godinu primjenjivat će se subotnji vozni red, na Božić i Novu godinu nedjeljni

Kao i svake godine u vrijeme blagdana i zimskih školskih praznika, mijenja se vozni red tramvaja i autobusa, o čemu su izvijestili iz ZET-a.

Na Badnjak i  na Staru godinu  primjenjivat će se subotnji vozni red, osim na autobusnim linijama 107 Jankomir – Žitnjak, 140 Mihaljevac – Sljeme, 159 Savski most – Strmec Odranski, 204 Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg, 222 Remetinec – Žitnjak, 225 Sesvete – Kozari bok i 232 Dubrava – Jazbina, na kojima će se primijeniti vozni red radnog dana.

Prema posebnom voznom redu koji će biti dostupan na terminalima i početno-krajnjim stajalištima prometovat će autobusne linije 109 Črnomerec – Dugave, 228 Svetice – Rebro – Svetice i 268 Zagreb (Glavni kolodvor) - Velika Gorica.

Na Božić i Štefanje te Novu godinu tramvaji i autobusi vozit će kao da je nedjelja.

Manje vozila zbog praznika

Od četvrtka 27. 12. 2012. do petka 11. 1. 2013. u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se reducirani vozni red za radni dan.

U autobusnom prometu linija 236 Kampus – Čavićeva bit će ukinuta od četvrtka 27. 12. 2012. do petka 4. 1. 2013. godine.

U novogodišnjoj noći, sa 31.12.2012/ na 1.1.2013. godine, za vrijeme svečanog dočeka Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića, Centar za nadzor i upravljanje prometom ZET-a, u suradnji s prometnom policijom, prema potrebi će preusmjeriti tramvajski promet preko Glavnog kolodvora.

Tramvaji će u petak 4. siječnja 2013. prometovati prema voznom redu radnog dana zbog održavanja ženske utrke Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu, dok će zbog muške utrke na Sveta tri kralja, u nedjelju 6. siječnja, tramvaji prometovati prema nedjeljnom voznom redu, osim tramvaja na linijama 8 i 14 koji će voziti češće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije