Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrani dobitnici

Crtani romani šou i Večernji list nagrađuju vas stripovima!

Naslovnica drugog broja Strip revije
arhiva VL
27.10.2013.
u 14:32

Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno odgovoriti na pitanje zašto volite strip, a tri najbolja odgovora osvojila su vrijedne nagrade.

U suradnji s festivalom stripa Crtani romani šou, Večernji list čitateljima dijeli potpisani strip No Pasaran majstora devete umjetnosti Vittoria Giardina, potpisane serigrafije Enirque Breccie Alvar Major i Enrique Badia Romera Modesty Blaze. Uz vrijedne nagrade pobjednici će se moći družiti s autorom Vittoriom Giardinom na svečanom zatvaranju festivala koje će se održati u Talijanskom institutu za kulturu, nedjelja 27. listopada u 18 sati.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno odgovoriti na pitanje zašto volite strip, a tri najbolja odgovora osvojila su vrijedne nagrade.

Prvu nagradu, potpisani strip album No Pasaran Vittoria Giardina i serigrafiju Alvar Major Enrique Breccie, osvojio je Ninoslav Luk.

Drugu nagradu, potpisani strip album No Pasaran Vittoria Giardina, osvojio je Davor Lončar, dok je treću nagradu, serigrafiju Modesty Blaze Enrique Badia Romera, osvojio Goran Zrnić.

Svojim odgovorima pobjednici su dočarali osjećaj koji strip pruža svim ljubiteljima devete umjetnosti i dotakli bit medija.

Nagradu mogu preuzeti danas u Talijanskom institutu za kulturu između 17 i 19 sati.

>>Strip revija Večernjeg lista na 16. Crtani romani šou!

>>Julesu tepaju da je legenda, a on samo voli crtati

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije