Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve besplatno

Strip revija Večernjeg lista na 16. Crtani romani šou!

Naslovnica drugog broja Strip revije
arhiva VL
26.10.2013.
u 15:53

Drugog dana festivala stripa Crtani romani šou u znaku je međunarodnih autora i domaćih majstora stripa.

16. Crtani romani šou, koji se od 25. do 27. listopada održava u Tvornici kululture i Talijanskom institutu za kulturu, ušao je u svoj drugi dan održavanja.

Tijekom cijelog dana posjetitelji mogu sudjelovati na predavanjima svjetski poznatih terotečara stripa poput Didier Pasamonika (Heavy Metal), upoznati autore stripova poput Mister No, Tex Willer, Zagor i Django Unchained. Svi gosti festivala crtat će za publiku, a na sajmu stripova posjetitelji će moći nabaviti najnovija izdanja po povoljnijim cijenama.

Osim predavanja održati će se i prezentacije recentnih izdanja, između ostalog i Strip revija Večerenjeg lista.

Najnovije izdanje u 18 sati predstaviti će direktor sadržaja Večernjeg lista Dražen Klarić, urednik Mladen Novaković i majstor hrvatskog stripa Julio Radilović Jules, koji će kasnije potpisivati svoje radove za obožavatelje.

Sva događanja na festivalu besplatna su.

>>Julesu tepaju da je legenda, a on samo voli crtati

>>Darujemo album No Pasaran legende stripa Vittoria Giardina

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije