Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Skupštine

Čestitali misici, pa odbili pogodovati tvrtki za rasvjetu

07.05.2018.
u 23:03

Nova je zastupnica Natalija Prica Oreški, došla na mjesto violončelistice Ane Rucner, koja je iz skupštinskih klupa otišla “iz osobnih razloga”.

Dan treći, sjednica ista, ali bar su kroz točke “proletjeli” iznenađujućom brzinom. Skupštinski zastupnici konačno su dovršili 11. zasjedanje na kojem su, između ostalog, dobili i novu kolegicu.

Violončelisticu Anu Rucner zamijenila je Natalija Prica Oreški, 29-godišnja doktorica dentalne medicine, kako stoji na internetskim stranicama Gradske skupštine, koja je 2011. godina bila i Miss Universe, a već je godinama aktivna u Stranci rada i solidarnosti gradonačelnika Milana Bandića.

Nakon što su se svi rukovali s njom i poželjeli joj sreću, zastupnici su odbili prijedlog Grada kojim se propisuju uvjeti za odabir tvrtke koja bi trebala održavati javnu rasvjetu objasnivši to činjenicom da je napisana na način da se pogoduje određenoj firmi, a prihvatili su analizu “Andrije Štampara” koja je pokazala da voda na Jarunu nije za kupanje.

– Napraviti se treba i analiza zelenih površina kako bi se vidjelo što treba učiniti da se Jarunu vrati stari sjaj i ugled – rekao je SDP-ov Saša Molan, dok je Mislav Herman iz HDZ-a istaknuo kako bi se konačno trebalo napraviti odmuljivanje jezera, a možda i Zagrepčanima zabraniti kupanje umjesto da im se samo preporučuje da u vodu ne ulaze jer će se na Velikom i Malom jezeru vjerojatno kupati unatoč analizi.

Komentara 8

DU
Deleted user
11:30 09.05.2018.

Naprotiv, upravo obrnuto. Već i vrapci na krovu skupštine pjevaju o tome kako HDZ-ovci izbjegavaju izglasati minimalne uvjete natječaja zato da bi se tvrtka Armus d.o.o. Prgometovog brata Mije mogla javiti na natječaj, iako nema nikakve reference niti resurse potrebne za održavanje javne rasvjete, pa je takvo ponašanje upravo pogodovanje toj tvrtci, a ne drugim neusporedivo ozbiljnijim i profesionalnijim tvrtkama specijaliziranim za te poslove.

SI
siskic
08:10 08.05.2018.

svi vataju za dobre noge..koga briga struja.

Avatar whack.tack
whack.tack
06:39 08.05.2018.

banditicu, jesi fontane gradio da se raja u njima kupa umjesto jaruna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije