Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u autobusu

ZET-ov vozač ljut jer mora spustiti rampu ženi u kolicima: Što ja sve moram raditi?

autobus
Foto: Screenshot
05.05.2018.
u 15:47

Na autobusnoj liniji 221 žena je u invalidskim kolicima željela ući u autobus, no nastao je problem zbog spuštanja rampe

Zagrepčanka Samanta Zadravec objavila je snimku incidenta koji se jutros dogodio u ZET-ovom autobusu na liniji 221 za Travno gdje se vozač naljutio jer je ženi u invalidskim kolicima morao spustiti rampu na drugim izlaznim vratima kako bi ušla u vozilo.

– Što ja sve moram raditi? – zapitao se vozač autobusa, a nakon što je gospođu pustio u autobus, vrata se nisu mogla zatvoriti.

– Svi smo zbog toga morali izaći iz autobusa, a za to vrijeme je vozač bacao glupe komentare u vezi rampe i gospođe u invalidskim kolicima. Ovakvim bahatim vozačima stvarno se već jednom mora stati na kraj – rekla nam je Samanta Zadravec koja je video objavila na svom Facebook profilu.

 

Komentara 43

DU
Deleted user
17:16 05.05.2018.

Žena izlazi iz busa, dakle ušla je već negdje prije? Kakav incident pri ulasku ?? O čemu piše ta osoba koja je to stvila na društvene mreže? * Koliko se vidi, vozač nije učinio ništa loše

VO
vorda400
17:17 05.05.2018.

Mislim da ovom novinaru treba dati otkaz nigdje u videu nema toga ima svakakvih zet vozača ali ovdje jedino novinar traži nešto da ljudi pljuju po zet-u

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
16:16 05.05.2018.

Izgleda da ovdje nije vozač započeo incident. Pogledajte video i vidjeti će te.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije