Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicije

Bazeni Svetice i Iver do kraja godine, Jelkovec do jeseni 2016.

23.03.2015., Zagreb - Radovi na izgradnji bazena na Sveticama dobro napreduju. Postavljeno je stakleno procelje pa se sada moze vidjeti i kako ce objakt izgledati kad bude gotov.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
19.08.2015.
u 09:24

Zagrepčani će dobiti novi bazen u kojem će se moći kupati ove zime iako su se trebali u njemu kupati već ovoga ljeta

Bazen na Sveticama bit će završen do kraja godine kada bi trebao otvoriti i svoja vrata Zagrepčanima koji će time dobiti četvrti zimski bazen, prvi u istočnom dijelu grada. Podsjetimo da je prije sedam godina srušen stari bazen kako bi se ondje izgradio cijeli bazenski kompleks, no da se, što iz političkih, a što iz financijskih razloga, posao ipak završava tek sada. Iako je bazen trebao bit završen već u svibnju ove godine, zbog dodatnih radova i troškova rok je pomaknut prvo za rujan, a sada i za kraj godine.

– Radovi za završetak bazena Svetice te bazena u sklopu škole Iver u Sesvetskom Kraljevcu u postupku su do ugovaranja s postojećim izvođačem (za Iver sa Zagrebgradnjom, a Svetice sa Zagreb montažom) te je planirano da svi radovi završe do kraja 2015. godine – kazali su iz Holdinga koji je investitor.

I dok će se đaci u Iveru kupati već ove školske godine, oni u Jelkovcu morat će pričekati sljedeću. Naime, za radove za završetak bazena i dvorane u sklopu Srednje škole Novi Jelkovec tražit će se novi izvođač.

– Ponovit će se postupak javne nabave i po primopredaji dosad izvršenih radova. Ovisno o rokovima Zakona o javnoj nabavi, moguće je novog izvođača uvesti u posao do proljeća, što bi omogućilo završetak radova do početka školske godine 2016. – kazali su iz Holdinga.

Komentara 18

PA
pajopatak
22:50 19.08.2015.

Molim novinara da istraži kada će se napokon krenuti graditi dugo najavljivani bazen u ŠPANSKOM, na mjestu današnje karting staze ! Hvala

RE
reaica
12:55 19.08.2015.

Super.

NK
notorna_komunjara
09:37 19.08.2015.

jebate pa vi jedan bazen radite 7 godina..nebi da je veličine jadranskog mora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije