Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dobrodošli!'

Bandić na Twitteru pozvao Anku Mrak-Taritaš, ona mu spustila

Milan Bandić i Anka Mrak-Taritaš
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/2
25.05.2017.
u 18:22

Milan Bandić i Anka Mrak-Taritaš ušli su u drugi krug izbora za gradonačelnika Zagreba

Aktualni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i njegova protukandidatkinja na izborima Anka Mrak-Taritaš danas su imali kratak, ali zanimljiv dijalog na Twitteru.

- Pozivam gđu Anku Mrak-Taritaš da bude sa mnom na svim važnim gradskim događajima. Unatoč izborima,gradski projekti ne smiju stati. Dobrodošli! - objavljeno je na službenom Twitter-profilu Milana Bandića.

- Svakako. Dođem čim bude gradskih projekata - odgovorila mu je Anka Mrak-Taritaš.

 

Milan Bandić i Anka Mrak-Taritaš ušli su u drugi krug izbora za gradonačelnika Zagreba. Bandić je osvojio 30,87 posto, a Mrak-Taritaš 24,48 posto glasova.

Milan Bandić i Anka Mrak-Taritaš
1/66

Komentara 21

DU
Deleted user
22:16 25.05.2017.

Gle čuda....Bandić otkrio da postoji internet, twiter.......

DA
darracc
18:37 25.05.2017.

Nema teta Mrak vremena za obilazak kad odmara u vili na Krku koju je kupila preko leđa građana koji su ostali bez krova nad glavom!

Avatar Niškorist
Niškorist
13:15 26.05.2017.

Je mu ga metnula ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije