Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPRJEČAVANJE DOKAZIVANJA

Zvala ga i nudila mu nagradu za promjenu iskaza, a on je prijavio policiji

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
27.04.2021.
u 13:01

Mlađem čovjeku je obećala nagradu za promjenu iskaza, no on ju je prijavio policiji

Za sprječavanje dokazivanja osumnjičena je 55-godišnja državljanka Italije. A prijavljena je zbog događaja koji se zbio sredinom travnja na dubrovačkom području, kada je policiju nazvao 63-godišnjak te prijavio kako je netko na zemljištu njegove supruge na stablima maslina i pitospore izbušio rupe u koje je ulio nepoznato sredstvo.

Policija je to krenula istraživati te je utvrdila da je to napravio 57-godišnjak, koji je prijavljen za oštećenje tuđe stvari. I tu na scenu stupa 55-godišnjakinja, koja se sada sumnjiči da je telefonom nazvala 35-godišnjaka te ga je tražila da promijeni raniji iskaz koji je policiji, a na temelju kojeg je osumnjičen  i jedan član njezine obitelji.

Mlađem čovjeku je obećala nagradu za promjenu iskaza, no on ju je prijavio policiji, pa je sada i ona zaradila kaznenu prijavu. 

 

U Mađarskoj nova pravila: Cijepljene osobe u restoranima će moći biti do 23 sata, za njih se otvaraju i mjesta za zabavu

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roland
13:16 27.04.2021.

Zašto policiji? Pa u Ministarstvu pravosuđa je ustrojen Sektor za podršku žrtvama i svjedocima? Što policija ima s tim što se Ministarstvo pravosuđa ne može pobrinuti da svjedoci budu sigurni i zaštićeni? SVE, ali baš sve u ovoj državi, svaki predmet, vraćaju policiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije