Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Župniku Zebi treba čestitati na hrabrosti da je otvorio temu krštenja djeteta s dvije mame

Ilustracija
Pixabay
01.09.2022. u 10:45

Ovaj slučaj bio je svojevrsna javna anketa. S jedne strane propitivanje stavova i savjesti vjernika i nevjernika, s druge strane ispit vjerskog znanja, a s treće otkrivanje onoga što nas može čekati u budućnosti

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
11:08 01.09.2022.

malo ozbiljnije prići temi stvarno tko želi neka pročita knjigu oca Gabriela.vidjet ćete mnoge stvari u toj knjizi.da i ivan pavao ga je postavio na to mjesto. svećenik bi trebao malo ozbiljnije razmisliti a ne pričati priče.neka izađe i počnee moliti za ljude koji su u grijehu -ako smije se suprostaviti nečastivom.kažem ako smije jer mnogi iz crkve se boje i to jako. pa oče kreni u boj ako imaš hrabrosti a ne samo pričati. tada ti dajem za pravo. ovo sve iznosim iz viđenog i iz iskustava.

Avatar utunelu
utunelu
11:40 01.09.2022.

mi po mentalitetu zivimo u 3 drzave u osmanlijskom carstvu Jugi i Svedskoj..

JW
Jim West
13:36 01.09.2022.

Ako je Crkva mogla prihvatiti definiciju braka u ustavu koja ne govori da je brak doživotan i neraskidiv, mogla je i ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije