Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
referendum

Župnik se na misi u Maloj Subotici izjasnio protiv ulaska u EU

svecenik
Marko Jurinec/Pixsell
22.01.2012.
u 14:40

U EU će nas samo iskorištavati. Zašto su mnogi branitelji dali živote za samostalnost, a sada jurimo glavom kroz zid u EU? - prenose vjernici dio župnikove propovijedi.

MALA SUBOTICA - Župnik Đuro Vukalović (67) kazao je danas na misi da neće izaći na referendum jer u EU nema budućnosti za Hrvatsku, piše portal emedjimurje.hr.

- U EU će nas samo iskorištavati. Zašto su mnogi branitelji dali živote za samostalnost, a sada jurimo glavom kroz zid u EU? - prenose vjernici dio župnikove propovijedi.

Na kraju mise molilo se da Bog pomogne novoj vlasti u upravljanju zemljom.

Velečasni Vukalović je 2001. godine bio nositelj nezavisne liste na lokalnim izborima i osvojio jedan vijećnički mandat u općini, no odustao je od bavljenja politikom, navodno na traženje varaždinskog biskupa. Pokušali smo od župnika dobiti podrobnije obrazloženje njegova stava o EU, no nije se javljao na telefon.

Ključne riječi

Komentara 89

VE
velikazmija
19:03 22.01.2012.

di je ta mala subotica --

OB
-obrisani-
15:03 22.01.2012.

Uz svo duzno postovanje... hahah ,da postujes ih u pekacu.... mesozderi...

KL
klanac
16:32 22.01.2012.

To je njegov stav na kojeg kojega ima pravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije