Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javnosti uskratili informaciju

Županjskom policajcu prijavljenom za mito dali godišnji, a on traži mirovinu

policija
Hrvoje Jelavić/VLM
01.10.2009.
u 00:42

Po neslužbenim informacijama, u PU vukovarsko-srijemsku dovedeno je nekoliko policajaca na prepoznavanje, a stranac je od “privedenih” izdvojio R. K. kao osobu kojoj je dao novac.

Policajac iz Županje protiv kojeg se vodi istraga jer ga se sumnjiči da je od stranog državljanina za oprost prometnog prekršaja uzeo 40 eura mita, umjesto rješenja o suspenziji, dobio je rješenje o godišnjem odmoru, a podnio je i zahtjev za mirovinu! Prometnika sumnjiče da je novac uzeo u subotu, a stranac koji mu je dao mito odmah je otišao u policiju i prijavio ga.

Po neslužbenim informacijama, u PU vukovarsko-srijemsku dovedeno je nekoliko policajaca na prepoznavanje, a stranac je od “privedenih” izdvojio R. K. kao osobu kojoj je dao novac. Policija o ovom događaju nije izvijestila. Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, objašnjava da to nisu učinili jer je u obradu uključen i Uskok.

Kaže da zbog toga što obrada još uvijek traje, pa nema kaznene prijave, policajac nije odmah udaljen s dužnosti”. Što se pak tiče zahtjeva za mirovinom, Žgela objašnjava da on može, ali ne mora biti odobren. No zašto mu je odobren godišnji, nije objasnio.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:52 01.10.2009.

@bohtar Malo ironije ne skodi. Vjerujem da porezni obveznici placaju i teze \"slucajeve\".

CA
CaptMikulaMali
18:10 02.10.2009.

Kakav godišnji!? Kakva mirovina!? Pa zato postoji suspenzija do okončanja postupka, a ako je kriv onda postoji samo nečasni otpust iz službe i robija! Ili možda mislite da budala i zločinac nije dovoljno uzeo, jer što je to 40 EURA????

BO
bohtar
12:17 01.10.2009.

Neurazumljiv-u kojoj to državi ima,ako mi nađeš državu kde to ima svaka čast.Ili netko živi u državi bajka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije