Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UREDITE DOM

Zimske radosti Solidumovog časopisa 'Moj životni stil'

12.12.2008.
u 12:14

Besplatan časopis „Moj životni stil“ pronađite u Interijer centru Solidum kao i na internet stranici Centra www.SOLIDUM.hr . Saznajte novosti iz svijeta interijera, informirajte se o proizvodima Solidumovih trgovina, pročitajte kako urediti svoj dom u skladu s modernim trendovima i – otkrijte svoj pravi životni stil!

Zima uskoro stiže i sa sobom donosi brojne radosti, ali i nešto hladnije vremenske (ne)prilike. Stoga se nadamo da će vas četvrti broj besplatnog časopisa „Moj životni stil“ zagrijati pričom o bojama i čaroliji koju one unose u interijer.

Kineska astrologija stara je više od 2000 godina i kao takva jedna je od najstarijih kineskih filozofija. Ovaj drevni zodijak sastoji se od 12 godišnjeg ciklusa, unutar kojeg svake godine 'vlada' drugi horoskopski znak. Stoga se u Kini udomaćilo mišljenje da su karakterne crte, uspješnost, sreća, kao i izgled stambenog prostora neke osobe predodređeni upravo godinom njenog rođenja. Rubrika „Profili dizajna“ donosi uvid u dizajn interijera prema načelima kineskog horoskopa.

Uređenje poslovnih interijera znatno utječe na raspoloženje zaposlenika, kao i na njihovo zdravlje. „Moj životni stil“ donosi nekoliko dizajnerskih savjeta o uređenju ureda, kao i o stilu koji stiže iz sjevernih krajeva – Skandinavskom dizajnu.

Tu je i 32 m2 dizajnerskog projekta, nekoliko savjeta o ugradbenim ormarima, kao i Solidum brand – popularna tvrtka Kare Design. U rubrici Poznati u Solidumu donosimo intervju sa uspješnom poslovnom ženom iz svijeta mode - gospođom Suzy Josipović Redžepagić.

Online izdanje časopisa možete pronaći na adresi:

http://solidum.hr/solidum/files/magazin4.pdf


Dobrodošli u svijet dizajna interijera – dobrodošli u INTERIJER CENTAR SOLIDUM!


Kontakt:

Danica Maričić a.d'i.
voditeljica marketinga
Marketing Manager

098 34 23 58
danica.maricic@solidum.hr

INTERIJER CENTAR SOLIDUM        
Škorpikova 11, 10 090 Zagreb                
Tel: 01/3794-003, 01/3794-015                    
Fax: 01/3498-715






Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije