Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SNIMKU

Namjerno ogrebala Teslu na parkingu zbog bizarnog razloga, otkrile ju kamere

Pixabay
22.12.2021.
u 16:12

Tijekom suđenja utvrđeno je da se 57-godišnja Anna Valente na taj potez odlučila jer je Teslin automobil bio parkiran preblizu njezinog

Kamere ugrađene na Teslinom automobilu jednog Britanca snimile su nevjerojatan trenutak kada je nepoznata žena ključem svog automobila namjerno ogrebala njegov automobil vrijedan više od 440 000 kuna.

Cijeli slučaj završio je na sudu i tako postao prvi kazneni progon u Britaniji u kojem su kamere na Tesli korištene kao dokaz u jednom slučaju. Tijekom suđenja utvrđeno je da se 57-godišnja Anna Valente na taj potez odlučila jer je Teslin automobil bio parkiran preblizu njezinog, piše Daily Mail.

Navodi se da je namjerno parkirala svoj Nissan Juke na bijelu liniju kako bi spriječila da netko drugi parkira pored njezinog automobila jer je svog psa ostavila na prednjem sjedalu. Zbog toga ju je uznemirilo kada je ugledala da je automobil ipak parkiran tik do njezinog.

Okrenuta leđima prema Tesli, žena je vrlo lukavo ključem svog automobila ogrebala suvozačeva vrata, nanijevši tako štetu veću od približno 9000 kuna. Međutim, izdale su je kamere koje su snimile i njezino lice, i trenutak grebanja i njezine registracijske oznake.

Incident se dogodio ispred jedne trgovine u gradiću Poole na južnoj obali Engleske.

Ključne riječi

Komentara 3

HA
hacker
17:46 22.12.2021.

Ljudi su postali jako bezobrazni, ne mare za tuđu imovinu ni najmanje, ja imam auto star ravno 30 godina i super sam pažljiv da na uskim parkiralištima ne oštetim tuđe vozilu bez obzira koje je vrijednosti susjedno vozilo staro ilii novo i na to upozorim i svoje suputnike da pripaze kako otvaraju vrata a djeca ni pod razno ne smiju sama otvoriti vrata to uvijek ja napravim.

DU
Deleted user
17:31 22.12.2021.

9000 kuna popravak , pa oni su jeftini, to bi kod nas u ovlaštenom servisu(bojanje komplet vrata) koštalo barem 15000 kuna, za taj auto.

JO
JosefKa
17:46 22.12.2021.

Trebalo bi u Hr hitno kamere u svaki auto. Posebno kad se uzme u obzir sirina parkirnog mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije