Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski gradonačelnik šokirao hrvatsku javnost:

Željko Kerum: Napuštam suprugu i odlazim ljubavnici koja je trudna

Željko Kerum
Foto: Arhiva VL
1/2
19.10.2009.
u 21:48

Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete. O ovoj temi više nikada neću govoriti – šokantno je priznao Kerum.

Gostujući u emisiji TV-a Dalmacija, čiji je vlasnik, splitski gradonačelnik Željko Kerum na kraju emisije progovorio je o strogo privatnim stvarima i dao ekskluzivu svojoj televiziji.

– Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete. O ovoj temi više nikada neću govoriti – šokantno je priznao Kerum.

Rekao je da je iskoristio TV za privatnu stvar, ali da ne može drukčije kad mu drugi mediji nisu naklonjeni.

Napomenuo je da želi zaštititi svoju obitelj, svoju ženu, sina i kćer te djevojku i da zato s tom informacijom izlazi u javnost.

Najavio je da će napustiti obitelj te se ispričao gledateljima što se koristi emisijom za iznošenje svojih privatnih stvari. Ispričao se i svima koje je na određeni način povrijedio. Kerum je također dodao da se to ne uklapa u njegov svjetonazor.

– No, dogodilo se – rekao je splitski gradonačelnik.

O njegovoj izvanbračnoj vezi u Splitu već dulje vrijeme bruji, a glasine je potvrdio sam Kerum. Navodno je jedan dnevni list još u travnju želio objaviti priču o tome, no Kerum je članak uspio stopirati. Želio je pričekati da prođu izbori jer su mu tako savjetovali njegovi najbliži suradnici.

– Ako to izađe sad u javnost, pamtit će se do izbora. Ako to objaviš kad izbori prođu, svi će zaboraviti za mjesec dana – savjetovali su Kerumu.

Željko Kerum ima sina Joška po kojem je dobio ime njegov veliki trgovački centar Joker i kćer Nevu po kojoj se zove Kerumov hotel u Podstrani. U braku sa suprugom Ankicom gotovo je 20 godina.

Tako će splitski gradonačelnik, a uvijek je govorio da je obitelj važna za njega, napustiti suprugu Anicu te sina Joška i kćer Nevu koji su navodno jako teško primili tu očevu odluku. Kerum se dugo premišljao, navodno su te brige kumovale njegovim nervoznim nastupima u javnosti.

– Ili ja ili ona – stavila je pred Keruma ultimatum ljubavnica te zaprijetila da će sve izaći u javnost. A Kerum se odlučio za nju, Fani Horvat.

Fani Horvat, s kojom je Kerum u petogodišnjoj ljubavnoj vezi, priča se po Splitu, posljednjih godina živi na visokoj nozi. Vozila je mercedes terenac, sad ima BMW kabriolet. Navodno je vlasnica tvrtke Bulga d.o.o. sa sjedištem na Mažuranićevu šetalištu 1 u Splitu, u zgradi koju je kupio Kerum, a poznata je pod nazivom “stara vjenčaona”. U toj istoj zgradi Kerum ima svoju veliku trgovinu, a brat njegove djevojke Fani prodavaonicu u kojoj se prodaju proizvodi Lisce.

Roditelji Fani Horvat, Anita i Zvonko, rastavljeni su. Fani navodno ima 24 godine, studentica je menadžmenta na Zagrebačkoj školi za menadžment na kojoj se školuje i Kerumova kći Neva.

Po Splitu se već priča da mu to “nije trebalo”, mnogi koji su glasovali za Keruma užasno su razočarani. Drugi pak kažu – barem je iskren, kazao je na TV što ima, ide živjeti s ljubavnicom koja čeka njegovo dijete, sigurno će dobro i kvalitetno zbrinuti i “staru obitelj”, neće živjeti na dvije adrese...

Iako se dugo po gradu podno Marjana priča da Kerum ima ljubavnicu, sa suprugom ga je nemoguće vidjeti, često je u društvu mladih plavuša, a ovakvo izravno priznanje na televiziji mnoge je šokiralo. Ne pamti se da je ikad itko od hrvatskih političara učinio takvo što, preko televizije obznanio da ostavlja ženu i djecu zbog ljubavnice koja će mu roditi dijete.

Očito je to bio Kerumov “trenutak istine”.

Ključne riječi

Komentara 138

PO
poduzetnik
22:02 19.10.2009.

Je li siguran da njegova ljubavnica ima cisto hrvatske gene?

NY
nyna
22:24 19.10.2009.

a vidio in di s esvi slavni razvode pa i da bude u trendu.mislim stvarno d aje pretjerao.

Avatar joč
joč
14:11 20.10.2009.

Lipša mu je žena nego ljubavnica..a on je osta seljačić koji ne zna šta je to moral pato pokazuje i kroz ovo..vidila žaba di se konji kuju pa i ona digla nogu..amerika je doma!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije