Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVALE PANIKU

Beograd pod najezdom zmija zbog vremenskih uvjeta

Zmije
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.05.2017.
u 09:42

Beograd je proteklih dana pod pravom najezdom zmija

Beograd je proteklih dana pod pravom najezdom zmija, a nekoliko nedavnih incidenata izazvalo je paniku među građanima srbijanske prijestolnice.

Iako veterinari kažu da su susreti sa zmijama na beogradskom asfaltu uobičajena stvar, ove su godine zbog hladnijeg vremena ugmizale među ljude u potrazi za izvorom topline.

– Ove godine imali smo nešto manje intervencija, ali temperatura raste, tako da ćemo najvjerojatnije stići do nekog prosjeka – kazao je direktor "Veterine Beograd" Budimir Grubić za Blic i dodao kako se zmije najčešće kreću noću, kada love.

Vrste na koje građani mogu naići, rekao je Grubić, najčešće su bjelouške, a one nas brane od štetnih insekata i glodavaca. Ne napadaju, a sklanjaju se same. Otrovnica nema

Zmije su jučer radnici zatekli ''namontirane'' u trafostanici TE Nikola Tesla u Obrenovcu, a prizor je bio pomalo zastrašujući iako Grubić tvrdi da su i takvi slučajevi normalni.

Novinarima je ispričao kako su zmije prošle godine završile u ormaru jedne kuće.

Ključne riječi

Komentara 22

BI
bitfojc
11:08 11.05.2017.

nema više novinarske profesiju u Hrvatskoj, mi više nemamo svoje medije, ovo su prepisivači koji sami nisu u stanju napisati članak, a što je jako uočljivo mi u Hrvatskoj čitamo novine kao da živimo u jugoslaviji?! vlasnici medija nam silom nameću teme iz srbije, kao da ikoga briga što se tamo događa???

ER
Erick
10:56 11.05.2017.

Da postanes novinar u Hrvatskoj nije potrebno znanje, VIP je puno vaznije.

SO
sojko11
11:57 11.05.2017.

ovo je smijurija, na naslovnici "hrvatskog" portala 5-razredna vijest o zmijama u beogradu, a malo niže preko pola stranice članak da je blokiran račun diners internationala u beogradu??? što vi stvarno mislite da smo mi toliko glupi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije