Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KOGA SE KLADITE

Tko je pobijedio? Pogledajte borbu otrovnog pauka i zmije!

Foto: Screenshot
1/2
16.02.2017.
u 08:53

U klopku je upala mlada smeđa zmija, vrlo otrovna vrsta, no to joj u ovom slučaju nije puno pomoglo.

S obzirom na broj smrtonosnih vrsta koje žive u Australiji, mnogi se groze odlazaka u tu zemlju. Strah ih je da ih nešto malo i gotovo neprimjetno ne ugrize pa da moraju spašavati 'živu glavu'.

A što se dogodi kada opasne vrste stanu jedna drugoj na put, najbolje pokazuje ova snimka. Na njoj se vidi kako je pauk uspio u svoju čvrstu mrežu uhvatiti zmiju. U ovom slučaju vidi se kako se pauk poznat kao ''pauk crvenih leđa'' (Latrodectus hasseltii) spušta do zmije koja se ne može osloboditi njegove mreže

U klopku je upala mlada smeđa zmija (Pseudonaja textilis), vrlo otrovna vrsta, no to joj u ovom slučaju nije mnogo pomoglo.

>> Ovaj prizor nikada nije viđen: Znanstvenicima nije jasno zašto se ove dvije zmije tuku

>> Strava u kupaonici: Velika zmija ugrizla ga za penis

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije