Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U šoku zvali policiju

Bračni par završio u karanteni: Sumnjali na ebolu, a imali vodene kozice

bolnica
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
30.04.2015.
u 20:55

Infektologinja je odmah zaključila da pomorac nema ebolu

Bračni par iz Šibenika završio je na Hitnoj pomoći gdje su odmah stavljeni u karantenu. Prestrašeni i u šoku, pozvali su policiju: "Pomozite! Zaključali su nas na odjelu šibenske Hitne pomoći, a ne žele nam reći zašto!", piše portal ŠibenikIN. 

Radi se o pomorcu i njegovoj supruzi - zbog visoke temperature i crvenih točkica po cijelome tijelu, medicinske sestre posumnjale da boluju od ebole. Suprugu su nakon nešto više od pola sata pustili, a tek nakon što je na odjel stigla infektologinja, pustili su i pomorca budući da je liječnica  odmah zaključila da je riječ o vodenim kozicama, a ne eboli.

Šibenikom u posljednje vrijeme vlada zaraza vodenim kozicama. 

>> Prvi testovi na ebolu kod pacijentice u Ljubljani negativni

Komentara 2

IV
Ivanveliki
22:59 04.06.2015.

Po meni je bolje da su sa vodenim kozicama ostali u karanteni, nego da sa ebolom nisu!

NV
novo vriijeme
21:30 30.04.2015.

Trebali su im reći da sumnjaju na ebolu ali tada bi bile pune novine kako su bili šokirani i kako je zdravstveno osoblje netaktično. Trebali su biti izolirani, a sad ako je telefionska centrala jedino iole prikladno mjesto šta sadd da rade . Šta se doista tako strašno dogodilo da o tome pišu sve novine, šta su trebali da ih puste da sjede u čekaoni ili bolesničkoj sobi to tako kod ovakvih zaraznih bolesti ne ide .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije