Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Planinska

Zbog bolesti Stjepana Fiolića odgođeno suđenje Ivi Sanaderu

Ivo Sanader
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.02.2016.
u 10:45

Fiolićev odvjetnik Branko Šerić kazao je da mu se Fiolić jučer javio te da ima visoku temperaturu, a ne zna se je li riječ o virozi ili gripi. Suđenje se nastavlja 18. veljače

Zbog bolesti Stjepana Fiolića odgođeno je suđenje Ivi Sanaderu za aferu Planinska. Fiolićev odvjetnik Branko Šerić kazao je da mu se Fiolić jučer javio te da ima visoku temperaturu, a ne zna se je li riječ o virozi ili gripi. 

Sud je obvezao branitelja da u roku od tri dana dostavi Fiolićevu medicinsku dokumentaciju, a suđenje se nastavlja 18. veljače

>>Nisam uzeo ni lipe, riječ je o još jednoj konstrukciji USKOK-a

>>Ivo Sanader: Ponosan sam što sam vodio Vladu i HDZ

Komentara 5

SA
santos008
11:42 05.02.2016.

Raste ''temperatura'',mora to odlezat ....na Remetincu.

IS
istri
12:03 05.02.2016.

otku covjeku toliko love za bogovski zivot cjele obitelji gadne novce za advokate pardon odvjetnike kauciju za se braniti iz slobode, niti da je srao pare a ne kaku ko obicni ljudi.dajte gotovite taj cirkus sramote .

IS
istri
11:58 05.02.2016.

novca ima ko g....a ljepu vilu da mu nebude dosadno svako tolko die na sud i sta mu fali.?nakon sve sto je naudijo hrvatskoj na kraju zivi ko Lord. to moze samo na balkanu. a nutar te granice zivi i on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije