Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Završen projekt za djecu s razvojnim teškoćama što ga financira EU

12.12.2014.
u 09:40

Projekt se provodi u sklopu programa "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici", a financira se kroz IV. komponentu Instrumenta pretpristupne pomoći - Razvoj ljudskih potencijala.

U okviru projekta "Prvi korak u sretno djetinjstvo" u Vinkovcima je održan treći, a ujedno i završni sastanak Upravnog odbora projekta što ga u 90-postotnom iznosu financira EU.

Projektni partneri su na završnom sastanku analizirali što su do sada učinili, proveli internu evaluaciju koja obuhvaća vremensko razdoblje od ožujka do prosinca ove godine te raspravili o terminu, sadržaju i uzvanicima nadolazeće Završne konferencije projekta. Projekt se provodi u sklopu programa "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici", a financira se kroz IV. komponentu Instrumenta pretpristupne pomoći - Razvoj ljudskih potencijala.

Ukupna vrijednost projekta je 204 tisuće eura. - Cilj projekta je razvoj novih socijalnih usluga u Vukovarsko-srijemskoj županiji namijenjenih poboljšanju zdravlja i kvalitete života djece s razvojnim teškoćama i njihovim obiteljima - kaže Ivan Rimac, direktor razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije Hrast, koja je partner projekta.

>> Otvorena "Učionica budućnosti" u OŠ Nikole Tesle, prva u Vinkovcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije