Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNO PAKIRANJE

Zar je i to poskupjelo? Nijemci poludjeli na cijenu ovog proizvoda: 'Je li on od zlata?'

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
10.05.2022.
u 08:32

Građani u Njemačkoj u panici su zbog suncokretovog ulja kojeg je izrazito teško naći na policama

Je li on od zlata? - upitao se korisnik objavom na Facebook stranici diskonta Penny kada je u kupovini u Njemačkoj otkrio kako je cijena jednog pakiranja maslaca čak 4,79 eura. 

Osim maslaca, građani u Njemačkoj u panici su zbog suncokretovog ulja kojeg je izrazito teško naći na policama, a korisnik je napomenuo i kako ga se u Lidlu može kupiti samo ako je kupac stariji od 18 godina. 

- Mađarska i Turska gomilaju bojkotiranu rusku naftu koju Nijemci još uvijek plaćaju. Rublja se penje na najvišu razinu u dvije godine. Da, sankcije su na snazi. 

No, nisu se svi priključili ovoj 'histeriji' muškarca, prenosi Fenix Magazin, neki korisnici su ponudili logično objašnjenje. 

- To je 400 grama. Pa normalno pakiranje maslaca sada košta preko 2€, a dobije se 150g manje - objasnio je jedan korisnik.

- Još uvijek je prilično skupo, ali ne i skandalozno. To je dobra cijena za brendirani proizvod - komentirao je drugi korisnik. 

>> VIDEO Voćin: Zid derutne kuće srušio se na dvogodišnje dijete, preminulo je na mjestu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
09:31 10.05.2022.

gdje se može uplatiti pomoć za sirote nijemce? dal je crveni križ počeo prikupljati pomoć? fascinira kad gledam sirotinju kako se u dućanu nateže za 3 litre ulja, i onda mu se jedna flaša prolije u mercedesu.

NN
novo nenormalni
09:30 10.05.2022.

samo da informiranje na ovom portalu ne poskupi to bi s pravom jako naljutilo građane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije