Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pri nadzoru prometa

Zagrepčanin uhićen s gotovo pola kilograma marihuane

marihuana (1)
PU zagrebačka
30.04.2010.
u 15:46

Pri pretrazi vozila iza suvozačeva sjedala policajci su uočili plastičnu vrećicu u kojoj je bilo pet manjih vrećica. Zagrepčanin je to dragovoljno izručio.

ZADAR - Oko 448 grama opojne droge marihuane pronađeno je jutros oko 9 sati u Jasenicama u zaleđu Zadra u osobnom vozilu zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji Damir Oklopdžija iz Zagreba.

Njega su, nadzirući promet na državnoj cesti Maslenica - Zaton Obrovački, zaustavili policajci koji su pri pretrazi vozila iza suvozačeva sjedala uočili PVC vrećicu. Zagrepčanin ju je dragovoljno izručio, a u vrećici se nalazilo pet manjih vrećica s marihuanom. 

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je opojna droga bila namijenjena za preprodaju na ilegalnom zadarskom narkotržištu. Tijekom dana 29-godišnjak će, uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. Inače, Oklopdžija je dosad prijavljivan za kaznena djela krađe i krivotvorenje isprava. 
 

Komentara 1

JA
japa
10:03 02.05.2010.

Zagrepčanin Oklopdžija!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije