Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMLATIO GA

Zagrebačka policija uhitila napadača na Domagoja Margetića

Domagoj Margetić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
16.12.2016.
u 22:12

Kako se doznaje, policija je uhitila jednu osobu, koja je na kriminalističkom istraživanju, a ostale pojedinosti znat će se sutra

Napadača na novinara Domagoja Margetića, koji ga je u utorak u ranim popodnevnim satima na zagrebačkom Kvaternikovom trgu prvo napao verbalno, a potom i fizički, uhitila je zagrebačka policija, neslužbeno se doznaje danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Kako se doznaje, policija je uhitila jednu osobu, koja je na kriminalističkom istraživanju, a ostale pojedinosti znat će se sutra.

Inače, Margetiću je, prema njegovoj telefonskoj izjavi danoj HND-u, u utorak, prišao muškarac za kojeg je mislio da mu želi postaviti neko pitanje, ali mu je ovaj povikao da će ga "ušutkati". U nizu prijetnji navodno mu je rekao "nećeš ti meni više pisati" te ga je počeo tuči. Napadač, za kojega Margetić misli da bi mogao imati četrdesetak godina, ubrzo je pobjegao s mjesta napada.  Na Margetićev poziv policija došla na mjesto događaja, a pozvana je i hitna medicinska služba.

Domagoj Margetić novinar je koji istražuje kriminal i korupciju u hrvatskom društvu te uređuje emisiju Necenzurirano na TV mreži.

>> 'Policija zataškava tragove koji bi mogli dovesti do osobe koja me napala i laže da nisam ozlijeđen'

>> HND: Domagoj Margetić napadnut i pretučen u središtu Zagreba

Komentara 26

Avatar BraBar
BraBar
04:33 17.12.2016.

Što znači: "Kako se saznaje"?Tko saznaje? Novinar? Ime i prezime novinara? I na kraju članka ovog papka od čovjeka još i nazivaju borcem protiv korupcije. Za primijetiti je da policija još nije pronašla napadača na Nenada Piskača, da li je to radi toga sto nije član HND-a?

MI
Mimizo
00:48 17.12.2016.

normalno da laže

DU
Deleted user
02:53 17.12.2016.

Čovjek zaslužio medalju a uhapšen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije