Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAUEROVA ULICA

U Zagrebu pretučen Domagoj Margetić

Domagoj Margetić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
12.08.2014.
u 13:08

Margetić je lakše ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb

Novinar Domagoj Margetić (40) pretučen je jučer oko 22 sata u zgradi u Bauerovoj ulici u Zagrebu.

Policija utvrđuje okolnosti događaja, a zasad je poznato da je lakše ozlijeđen te da mu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Za počiniteljem se intenzivno traga.

Hrvatsko novinarsko društvo osudilo je napad na Margetića.

- Tražimo od policije da u što kraćem roku pronađe počinitelja i eventualnog nalogodavca ovog napada, te da ih privede sudu. Sve dok se ne utvrdi stvarni motiv napada, smatrat ćemo da je riječ o fizičkom obračunavanju zbog autorovih napisa, što nije primjereno demokratskom društvu niti je način kojim se dolazi do istine - stoji u priopćenju HND-a.

>> Tko je Domagoj Margetić

>> Na Bajakovu uhićen novinar Domagoj Margetić

Komentara 142

Avatar tajar
tajar
13:47 12.08.2014.

Gledao sam ga na Srpskoj TV kako puše u isti rog sa Savom Štrpcem, pa se pitam čiji je on plaćenik.

PO
PoskokBojna
14:09 12.08.2014.

Eto briše mi se komentar iako sam naveo istenu da na youtube ima njegov sramotni nastup na RTSu gdje u društvu Save Štrbca pljuje i blati Hrvatsku

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
13:37 12.08.2014.

gle pa i ovo ide u anale homoseksualnih staza revolucije? zanimljivo koga to oni smatraju herojom. mene cudi kako je pobjegao od NLOa i kamufliranih reptila u ljudskoj kozi, oni vam zele ugraditi satelitsku antenu u guzicu da vas moguogu pratiti sto radite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije