Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u berlinskom zatvoru

Zabranjena ljubav policajku koštala 9600 eura: 'Rekao je da se zaljubio, tada sam se uspaničila'

zatvor
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
02.06.2023.
u 07:36

Policajka tvrdi kako ju je zatvorenik ucjenjivao i prijetio joj, a na kraju se u nju zaljubio. Kako pišu njemački mediji, policajka je imala seksualnu vezu s Haraldom E. (55), osuđenim seksualnim prijestupnikom koji se nalazi u pritvoru

Zaposlenica zatvora u Berlinu žalila se na odluku suda iz veljače ove godine koji ju je kaznio zbog zabranjene veze sa zatvorenikom. Sud je odlučio da policajka Jessie T., koja je u zatvoru imala vezu sa seksualnom prijestupnikom, mora platiti 9.600 eura kazne. Ona tvrdi kako ju je zatvorenik ucjenjivao i prijetio, a na kraju se u nju zaljubio. Kako pišu njemački mediji, policajka je imala seksualnu vezu s Haraldom E. (55), osuđenim seksualnim prijestupnikom koji se nalazi u pritvoru, piše Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

– Zaposlenica zatvora je osuđena zbog kaznenog djela “vršenje spolnih radnji nad osobom koja je službenom naredbom zatvorena ili zadržana u pritvoru, a koja joj je povjerena za nadzor – odluka je suda. Žena tvrdi kako je zatvorenik znao previše informacija iz njezina osobnog života pa ju je ucjenjivao i prijetio kako će otkriti te informacije zbog čega mu je “popustila” i s njim stupila u intimni odnos. Na kraju je rekao: ''Zaljubio sam se u tebe'', rekla je i dodala kako se nakon toga uspaničila. Kada se sve doznalo, krenuo je disciplinski postupak, a potom i kaznena prijava. Suđenje se nastavlja 19. lipnja.

Harald E. u zatvoru je proveo više od 30 godina, od čega oko 22 godine bez prekida. U travnju 2000. godine uvukao je 20-godišnjakinju u auto i satima je silovao u šumi. 

– Kad bih vidjela Haralda, pretvarala sam se da mi nešto znači. To je bila samo predstava da ga spriječim da razotkrije moje intimne stvari. Nekoliko tjedana nakon seksa jasno sam mu dala do znanja: "To je bilo to, ne želim više", rekla je policajka.

Nije poznato kako je Harald E. doznao informacije iz njezina života koje je skrivala od drugih ljudi.

Video: Vrane napadaju u Splitu: Obitelj napale tri puta u jednom danu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije