Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodoljive životinje

Za primjer ljudima! Umjesto da jedu jedni druge, najbolji su prijatelji

Mario Mandžukić
Foto: Goran Stanzl
1/2
21.02.2013.
u 18:47

Ništa ne ugrije srce više od životinja koje bi prirodno trebale jesti jedne druge, ali su napustile svoje instinkte i postale prijatelji

Ništa ne ugrije srce više od životinja koje bi prirodno trebale jesti jedne druge, ali su napustile svoje instinkte i postale prijatelji, piše Bloomberg.

Ova snimka trebala bi nas potaknuti na to da pokušamo doprijeti do onih za koje mislimo da nemamo ništa zajedničkoga. U snimci je napravlja kompilacija prijateljstava između 23 vrste "koje se prirodno ne bi trebale voljeti".

Ispod snimke objavljene na YouTubeu objavljen je komentar u kojem stoji da je ovo "najbolji video ikada napravljen". – A sada pogledajte ljude koji su ista vrsta, a ne mogu se složiti jedni s drugima.

>>VIDEO Majmunčić u zimskom odijelu krevelji se kameri

Ključne riječi

Komentara 3

TM
tesla moj ponos
19:01 21.02.2013.

Čekaj da naraste!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:14 21.02.2013.

je, pustite ih u divljinu - neće preživjeti ni tjedan dana. Svojim eksperimentom "prijateljstva prirodnih neprijatelja" stvorili su invalide, ako je to uspjeh onda im čestitam.

MI
Milas
08:53 22.02.2013.

Bez obzira na komentare dolje, ovo me je baš razgalilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije