Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda

Za pokušaj ubojstva poslovnog partnera 3,8 godina zatvora

ustavni
Arhiva VL
23.05.2011.
u 14:30

Nebojša Topić pucao je u Kristijana Petrovića u prosincu 2009. godine ispred kluba Sunrise koji su zajedno vodili

Nebojša Topić zvani Nešo (42) kažnjen je s tri godine i osam mjeseci zatvora zbog pokušaja ubojstva svog poslovnog partnera Kristijana Petrovića zvanog Sandro (30) u prosincu 2009. godine u Imotskom.

Topić i Petrović vodili su noćni klub Sunrise. Posao nije išao dobro, odnosi su se zategnuli i sve je kulminiralo svađom te pucnjavom pred lokalom kada je Petrović teško ozlijeđen. Topić ga je dva puta pogodio u trbuh i jednom u podlakticu. Topić se branio da je spašavao svoj život.
Zoran Kežić, predsjednik sudskog vijeća, obrazlažući presudu, kao ključni trenutak istaknuo je to što je "Topić nakon svađe otišao kući po pištolj i vratio se s ciljem oduzimanja života Petroviću".

Komentara 1

MU
mudri
16:19 23.05.2011.

pokušaj ubojstva i samo 3,8 godina,e sudac sudac majku ti tvoju,smeće jedno,da vidim da tebe ili tvog sina neko proba ubit kako bi ti bilo.Gdje je tu pouka ubojici i ostalim agresivcima koji će sutra pokušat takvo nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije