Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglas iz Splita

Vrtoglava cijena za garsonjeru na Žnjanu: Za 10,38 kvadrata traži se 65.000 eura

Garsonjera na Žnjanu
Foto: Njuškalo
1/6
24.07.2021.
u 17:12

Ova garsonijera sastoji se od jedne prostorije u kojoj se nalazi dio za spavanje, kuhinja, tuš kabina te WC

Nekretnine na moru prodaju se po iznimno visokim cijenama, a iznos kojeg za njih treba izdvojiti gotovo neprestano raste. Jedno od najskupljih područja je već niz godina Split u kojem se cijena kvadrata penje i do 6262 eura. Upravo taj iznos treba izdvojiti za kvadrat garsonjere na Žnjanu koja se prodaje na oglasniku Njuškalo

Stan od 10,38 kvadrata prodaje se za vrtoglavih 65.000 eura, odnosno za nešto više od 486 tisuća kuna. Oglas za stan u prizemlju stabene zgrade na oglasnik je postavljen 15. srpnja, a od tad ga je pregledalo gotovo 6 tisuća osoba. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Ova garsonijera, kako se navodi u oglasu, moderna je i novouređena, a sastoji se od jedne prostorije u kojoj se nalazi dio za spavanje, kuhinja, tuš kabina te WC. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

U cijenu je uključen sav namještaj, prostor je klimatiziran te sadrži kućanske aparate poput LCD TV-a te perilica za suđe i rublje, stoji u oglasu. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar B.Geserit
B.Geserit
18:13 24.07.2021.

Načekat će se da proda

MA
Marin0021
17:32 24.07.2021.

P meni to vrijedi nula kuna jer nije spojivo sa koliko toliko normalnim životnim prostorom. Eventualno neko odlagalište za bicikl ili neki stvari, znači samo kao skladišni prostor ima vrijednost.

ZB
Zoki-Bijela
17:24 24.07.2021.

I dalje ce biti budala i rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije