Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3.8 prema Richteru

Snažan potres u Sisačko-moslavačkoj županiji: 'Užasno jak!', 'Svi pobjegli na cestu'

EMSC
24.07.2021.
u 15:47

Epicentar potresa bio je na dubini od pet kilometara nedaleko Siska

Danas u 15.43 sati na području Sisačko-moslavačke županije osjetilo se novo podrhtavanje

Kako je izvijestila Seizmološka služba, magnituda potresa iznosila je 3.8 prema Richteru, a epicentar je bio kod Petrinje. Intenzitet u epicentru V stupnja EMS ljestvice. Potres je osjećen u široj okolici Petrinje, Siska i Gline.

Prema ranijim informacijama, EMSC je naveo kako je magnituda potresa bila 3,6 te su procjenu potom ispravili na 4,3 prema Richteru. Navode kako je epicentar potresa bio na dubini od pet kilometara nedaleko Siska i 53 kilometra udaljen od Zagreba. 

"Zidovi su se tresli, namještaj i luster", "Užasno jak!", "Horor. Jaka detonacija i trešnja", "Cijelu kuću par sekundi treslo", "Jako je zatreslo. Svi pobjegli na cestu", neki su od komentara građana koji su bili u blizini epicentra potresa. 

Nakon jakog potresa, oko 16 sati zatresao je još jedan slabiji. EMSC navodi kako je njegova magnituda bila 1,8 prema Richteru

Ključne riječi

Komentara 16

PR
Prekosutra
16:31 24.07.2021.

Nick Dalmacija i nick banija, uskoro cete biti registrirani i zakonski tjerani. Teririzam nece proci! Kazne poprilicne i za one bogatije. A da se ovoj dvojici i njima slicnima dopusta pristup na portalu trebao bi i VL biti novcano kaznjen!

CA
carliamor
17:09 24.07.2021.

Dalmacija: Dođi u Sk. kad ovako malo trese budi tu kad si takav frajer.

ZM
Zmaj2
21:54 24.07.2021.

Bar se sad vidi tko komentira potrese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije