Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTIZAPADNA ALIJANSA MOSKVA-PEKING

Vojske Rusije i Kine slave savezništvo, ali potiho si konkuriraju

06.09.2021.
u 23:35

Četiri puta veći vojni proračun Pekinga u odnosu na Moskvu omogućio je Kini da proizvodi oružje koje je prije uvozila

Ključne riječi

Komentara 7

CR
CROLINDA
13:00 07.09.2021.

Američani su nambr van jer ulažu sve u naoružanje i svemirska istraživanja - što se ostaloga tiče Japan i Kina su futurizam za SAD - neki dan dokumentarac o kineskim gradovima - neki grad - nije Hong Kong- zaboravih kako se zove - u usporedbi s američkim gradovima - futurizam - ko peti element - New York u usporedbi s većim kineskim i japanskim gradovima izgleda ko selendra

PL
@ploto@
07:22 07.09.2021.

Rusi su stvorili čitav niz naprednih oružja sa budžetom koji je deset puta manji od USA.A onaj koji nema oružje da se obrani,badava mu sva blaga i resursi koje ima jer će ostati i bez slobode i bez resursa.Ameri I I NATO su napravili stratešku pogrešku.Tiskali su Ruse na njihovim granicama ne bi li ih tobože blokirali u vojnom I geostrateškom smislu.No dogodilo se ono na što nisu računali.Sad Rusi stišću Amere od Aljaske do Pacifika i Havaja i ovi se čudom čude jer to nisu radili niti Sovjeti za vrijeme SSSR-a.Počelo je trežnjenje u bahatim i arogantnim glavama,posebno nakon debakla i blamaže u Afganistanu.I glavni tajnik NATO Stolltenberg poziva Kinu I Rusiju da se pridruže oko situacije u Afganistanu,a do maloprije je prijetio Rusiji sa teškim mjerama.Ne mogu riješiti talibane,a htjeli su Ruse staviti pod kontrolu,.Namjerno govorim o USA,a o saveznicima iz NATO,osim Francuske koja je sa manjim snagama angažirana oko Rusije,to je uglavnom kamilica.Zinuo pekinezer na dobermana,takav je to odnos.

MP
miroslav.petkovic.7564
01:25 07.09.2021.

Zapadne zemlje same su krive ponaasale se kako su htjele zadnji trideset godina. Vec pocinju moljakat Rusiju da odustanu.Medutim nijeKina dala sankcije rusiji..Ali zato to debelo koristi dobija plin i drugo puno jeftinije...Ali kad pogledas kinesku vojnu paradu mislis skoroo da je ruska takoder i Indijska. Daleko je ruska vojna tehnologija od kineske.Rusi ih poslali 2004 god u svemir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije