Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulazak u politiku

Voditelj Radio Đakova HDZ-ov kandidat za gradonačelnika

HDZ, zastava (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
03.12.2012.
u 10:50

Jasenko Ivanetić kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Đakova na idućim lokalnim izborima

Voditelj i urednik Radio Đakova Jasenko Ivanetić kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Đakova na idućim lokalnim izborima. Predstavljajući ga, Ante Raspudić, predsjednik đakovačkog HDZ-a, rekao je da je on novi gradonačelnik kojega su Đakovčani u svojim anketama, a koje je radila stranka, sami izabrali kao najbolji izbor za prvog čovjeka grada.

- Jasenka znaju svi, uključen je u brojne gradske aktivnosti te društvena i kulturna događanja. Javnosti je najpoznatiji kao voditelj i urednik Radio Đakova, dok je njegovo bavljenje glazbom prepoznato i puno šire. Inače je inženjer prometa, ali rad na radiju, u medijima i marketingu zaokupio ga je te je pronašao svoje mjesto gdje se izgradio kao stručnjak i čovjek - rekao je Raspudić.

Ivanetića je na kandidaturu i aktivno uključivanje u politiku, kako je sam rekao, potaknulo "očajno stanje u gradu Đakovu".

- Đakovo je grad slučaj, izoliran od svih, a najviše prema budućim investitorima - rekao je on. Kampanju, kako je najavio, neće voditi pljuvanjem i blaćenjem onoga što je bilo jer je i samim sugrađanima jasno da je stanje trenutačno loše.

>> D. Kosor i B. Hrg sklopili sporazum o suradnji na lokalnim izborima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije