Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠEN KRIVIM

Kafić mu nije radio: Kaznili vlasnika iako je otišao u bolnicu jer mu je pozlilo

Ilustracija
Matija Habljak/PIXSELL
19.07.2018.
u 21:45

Nesretnom vlasniku kafića nije pomoglo ni to što je inspektoru par dana kasnije rekao kako mu je tog dana pozlilo pa je bio na pretragama u koprivničkoj bolnici.

Vlasnik jednog kafića u Đurđevcu proglašen je krivim te je kažnjen jer turistički inspektor nije mogao u njegov kafić. Inspektor Ministarstva turizma u prijavi je napisao kako je u ponedjeljak, 8. siječnja ove godine u četiri navrata zatekao zaključana vrata kafića u Đurđevcu, premda na vratima piše kako je radno vrijeme od 8 do 20 sati, prenosi Podravski.hr.

Nesretnom vlasniku kafića nije pomoglo ni to što je inspektoru par dana kasnije rekao kako mu je tog dana pozlilo pa je bio na pretragama u koprivničkoj bolnici. Prekršajni sud u Koprivnici kaznio ga je s 2000 kuna, a njegov kafić s 2500 kuna plus 500 kuna troškova postupka. Ukupno državi mora platiti 5000 kuna.

Koprivnički turistički inspektor u kafić je pokušao ući u 8.30, 10, 12 i 15 sati, ali vrata su svaki put bila zaključana.
– Dana 11. siječnja turistički inspektor je ponovno izvršio nadzor u ugostiteljskom objektu gdje je zatečen okrivljeni koji je inspektoru na zapisnik izjavio kako je točno da je lokal 8. siječnja bio zatvoren iz razloga što je on bio na liječničkom pregledu u bolnici u Koprivnici s obzirom da mu je pozlilo – stoji u presudi.

Sud drži kako je “nesporno da je ugostiteljski objekt tog dana bio zatvoren, iako je trebao biti otvoren u radnom vremenu od 8 do 20 sati”, čime su prekršene odredbe Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
22:03 19.07.2018.

Što bi bilo da je nedaj Bože umro. Kaznili bi ga posthumno?

ZA
zagabria1
22:07 19.07.2018.

To mu i treba, da je pokrao milijarde ne bi mu se ništa desilo. Drugi put pametnije, ako već ideš u bolnicu opljačkaj usput neku veliku firmu da se izvučeš od kazne.

BL
bljak007
23:07 19.07.2018.

Harač rajo harač. Tako se utire hrvatski narod. Zgazi sirotinju i narod kao žohara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije