Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBRISAO IZ KLAONICE

Bik Jerry zadnji puta viđen u Ivaninom dvorištu: 'On kopitom grebe i ja govorim: evo lički medvjed'

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
26.10.2019.
u 22:54

Policija je upozorila građane da se biku ne približavaju ako ga uoče nego da nazovu 192

Bik Jerry koji je pobjegavši iz klaonice jučer poslijepodne dignuo na noge vlasnika, policiju, lovce i veterinare, i dalje je u bijegu, potvrdila je splitska policija.

 Bik težak više od 650 kilograma posljednji put je viđen u dvorištu Ivane Klarić.

- Ja sam izašla i pogledala desno, a on kopitom grebe i ja govorim: evo lički medvjed. Nisam znala, to je bilo ogromno nešto. Vratim se u kuću, ja govorim da haluciniram, nešto mi nije jasno – gdje će biti bik, ustvari krava sam mislila. I onda sam zvala susjedu, i kažem joj daj molim te pogledaj kroz prozor je li stvarno meni krava ispred vrata. A u stvari, to je bio bik - rekla je Klarić za RTL.

Vlasnik neće vratiti bika u klaonicu, ukoliko ga ulove život. Brojni građani nadaju se istome, jer su zasuli pozivima klaonicu iz koje je pobjegao. 

- Ne prestaju zvoniti telefoni o udomljavanju. Što je meni smiješno, kao da je pas ili mačka, a ne bik od 700, odnosno 650 kilograma, kaže Petar Skejo koji je kazao kako je razlog bijega vjerojatno bila uznemirenost životinje. 

- To je bilo u klaoničkom depou. Životinja se valjda uznemirila i osjetila se ugroženo. To su masivne životinje, zna biti neugodno. Bilo je ljudi u blizini - kazao je vlasnik klaonice Petar Skejo za Dnevnik.

Podsjetimo, iz klaonice koja se nalazi na obroncima Kozjaka bik je pobjegao prema šumi u smjeru Rudina. Policija je upozorila građane da se biku ne približavaju ako ga uoče nego da nazovu 192. 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:22 26.10.2019.

Go Jerry, go!

DU
Deleted user
13:09 26.10.2019.

Ajme, hrpa naoružane rulje na jednog jadnog bika koji je pobjegao jer želi živjeti. Sramota. Ja da ga vidim sigurno ne bih prijavila, a nadam se ni većina drugih, neka živi!

ML
Mladjan
13:12 26.10.2019.

Ne vjerujem, da se u klaonici osjetio ugroženim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije