Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlak smrskao auto

Čudom izvukao živu glavu: Dobro da je vozač bio sam, putnici ne bi tako dobro prošli

Foto: Vatrogasci Donja Gračenica
1/7
01.12.2019.
u 21:06

Iz policije su kazali da je vozač ignorirao svjetlosne signale

Danas poslijepodne na pružnom prijelazu u Gračenici nedaleko Kutine došlo je do naleta vlaka na osobni automobil. U nesreći je lakše ozlijeđen samo vozač automobila.

Dojavu o teškom sudaru vatrogasci iz vatrogasne postaje Donja Gračenica zaprimili su u 13:55, a po dolasku na intervenciju zatekli su vozača pri svjesti.

- Nije nam ništa rekao, a mi smo se samo trudili da dođe što prije do vozila hitne pomoći. Možemo reći samo da je dobro što je bio sam u autu, jer da je imao putnike ne bi tako dobro prošli kao vozač - kazao nam je zapovjednik DVD-a Tomislav Jalžečić.

- To mi je nećak, u velikom smo šoku. Na sreću prošao je s ogrebotinom, ali je još u bolnici jer ima potres mozga i povraća - rekla je za 24sata uznemirena teta vozača.

Iz policije su kazali da je do nesreće došlo jer je vozač ignorirao svjetlosne signale. Nitko nije stradao, ali materijalna šteta je velika.

Ključne riječi

Komentara 5

CA
canon60
22:41 01.12.2019.

Momak je došao na urlaub pa se odmah doma ponaša kao šerif, ili mu je možda tetka posudila auto. U svakom slučaju neka zahvali Bogu na drugom rođendanu.

DU
Deleted user
23:14 01.12.2019.

Švabo na Švabu, Siemens na BMW. Izgleda da je lokomotiva kvalitetnije izrade.

LI
lily
23:28 01.12.2019.

Mlad i bahat. Bu.da.la nadobudna. Tako mu treba. Neka riga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije