Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majice Srđ je naš

Vlahušić o incidentu na koncertu: TBF ima pravo izraziti stav

tbf dubrovnik (1)
Dubrovniknet.hr
20.04.2012.
u 11:21

TBF-ovci su se prije samog kraja koncerta preodjenuli u bijele majice s natpisom: \"Srđ je naš\" te otpjevali još nekoliko pjesama, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima vodstva kluba

TBF-ovci su prije samog kraja sinoćnjeg koncerta u Culture clubu Revelin u Dubrovniku priredili pravo iznenađenje koje je završilo izbacivanjem voditelja Art radionice Lazareti i istaknutog protivnika apartmanizacije na Srđu Slavena Tolja, javlja Dubrovniknet.hr.

Naime, TBF-ovci su se prije samog kraja koncerta preodjenuli u bijele majice s natpisom: "Srđ je naš" te otpjevali još nekoliko pjesama, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima vodstva kluba, pogotovo kada su to povezali s činjenicom da se prije koncerta s popularnim izvođačima družio upravo Tolj.

Ubrzo je nastalo komešanje i zaštitari su Tolja izveli iz kluba. Završio je na hitnoj pomoći, ali i na policiji.

– Izvrnuli su mi ruku, ne mogu je uopće micati. Mirno sam stajao usred publike i promatrao kraj koncerta, kad su se pojavili zaštitari, bacili mi pivo koje sam tek bio kupio i izbacili me. Završio sam na policiji, i tek me druga smjena ujutro preuzela i primila prijavu – kazao je Tolj dodavši da ničim nije remetio red i mir niti je ikoga izravno provocirao.

 Kaže da su članovi benda majice dobili na poklon.

– Ako su ih oni poželjeli odjenuti na koncertu, to je njihov odabir – dodao je Tolj.

Cijeli događaj prokomentirao je i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

– Podržavam svaki stav i izražavanje mišljenja. TBF je izrazio svoj stav i na to svakako ima pravo – kazao je Vlahušić, osvrnuvši se i na prijavu koju je voditelj Art radionice Lazareti podnio u policiji nakon što je, kako kaže, nasilno i bezrazložno izbačen iz kluba.

– Osuđujem bilo kakvo nasilje i poticanje nasilja. Nadam se da će policija točno utvrditi što se dogodilo – istaknuo je Vlahušić, prenosi Dubrovniknet.hr.

Ključne riječi

Komentara 14

ZE
.zeitgeist.
12:01 20.04.2012.

hrvoje horvat Ni Hrvatska više nije hrvatska.

OB
-obrisani-
12:11 20.04.2012.

Belosvetski "golf-igrači" rado bi od rvacke napravili svoJU prćiJU, sa pogledom - e ne može !

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:36 20.04.2012.

Nije Srđ njihov.Još uvijek je hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije