Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN JAKOVČIĆ:

'Vladajuća koalicija razočarala je građane, ali je bolja od HDZ-a'

Ivan Jakovčić
Ivica Galović/PIXSELL
29.04.2014.
u 14:15

Jakovčić kaže kako u EU treba sniziti cijenu energenata, a zajedničkom bankarskom politikom trebalo bi utjecati na smanjenje cijene kapitala koji priječi razvoj

Očekujem da se koalicija SDP-HNS-HSU-IDS biti za dlaku bolja od HDZ-ove, kazao je danas u Rijeci Ivan Jakovčić, IDS-ov kandidat na koalicijskoj listi SDP-HNS-HSU-IDS na izborima za Europski parlament. Premda govori kako je vladajuća koalicija u Hrvatskoj razočarala građane, Jakovčić ne vidi alternativu u drugoj koaliciji. Ipak, drži da su promjene nužne, ali ih treba, veli, provesti aktualna vlast.

U slučaju da bude izabran u EU parlament, zagovarat će Istarsku i Primorsko-goransku županiju, ali i pitanja na nacionalnoj razini, turizam, poljoprivredu, brodogradnju, brodogradnju, ekologiju, kulturu. Govoreći o europskim pitanjima, Jakovčić kaže kako u EU treba sniziti cijenu energenata, a zajedničkom bankarskom politikom trebalo bi utjecati na smanjenje cijene kapitala koji priječi razvoj. Unatoč posljednjim rezultatima prema kojima IDS-u pada popularnost, Jakovčić tvrdi kako je IDS jak, možda dosada najjači.

Zadovoljan je kako njegov nasljednik Boris Miletić vodi stranku i Valter Flego Istarsku županiju. Ne vjeruje da će optužnica protiv Flege zbog zlouporabe položaja i ovlasti, o kojoj se danas odlučuje na Županijskom sudu u Rijeci, utjecati na ugled stranke.

>> Ivan Jakovčić: Borim se na koalicijskoj listi koja je razočarala građane Hrvatske

Komentara 39

Avatar LaMer
LaMer
16:00 29.04.2014.

Tko to kaža da je bolja , zar ova podbuhla pijandura ?????

DU
Deleted user
14:36 29.04.2014.

Šta, ovaj je još vani?

Avatar Carrera
Carrera
14:10 30.04.2014.

e stvarno ima obraza soliti ljudima pamet...pa tom čovjeku su samo novci na pameti, nikad on ništa nije radio iz ljubavi prema domovini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije