Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lapsus

Vlada tvitnula 'neda mi se' uoči početka sjednice

Vlada
Foto: screenshot/Twitter
1/2
10.07.2014.
u 10:00

Zar je stanje u državi tako teško da se ni Vladi više ne da raditi?

Zar je stanje u državi tako teško da se ni Vladi više ne da raditi? Tako bi se moglo zaključiti nakon što je jutros uoči sjednice Vlade koja je počela u 10 sati, na Twitter profilu Vlade RH osvanula izjava "neda mi se". Objava je vrlo brzo maknuta, no dva korisnika uspjeli su je ponovno objaviti (retweet), a bilo je i onih koji su napravili screenshotove.

Je li se netko od voditelja društvenih mreža Vlade RH zabunio i umjesto na osobni profil, izjavu stavio na službeni profil Vlade ili je nešto drugo posrijedi, još nije poznato. Vrlo brzo stigla je i reakcija iz Vlade, na Twitteru su poručili:

"Uvjeravamo vas da nitko iz Vlade ovo nije napisao. Ispričavamo se na neugodnosti. Provjeravamo što se točno dogodilo."

Nije ovo prvi put da je Vlada objavila nešto što je kasnije morala povući i ispričati se. Dogodilo se to prije dvije godine za vrijeme trajanja emisije Nedjeljom u dva u kojoj je gostovala sestra tadašnjeg gradonačelnika Željka Keruma Nevenka Bečić, a na twitter profilu Vlada je objavila "Jadni Splićani".

Po međunarodnoj studiji "Twiplomacy" hrvatska je vlada treća najaktivnija na Twitteru. U nešto manje od četiri godine sa službenog Vladina računa objavljeno je 3200 tvitova, prosječno 28 dnevno.

Najnoviji gaf postao je hit i predmet poruge na Twitteru i odmah je stvoren hashtag #nedamise:

>> Vlada na Twitteru greškom objavila: Jadni Splićani

Foto: Screenshot/Twitter

Ključne riječi

Komentara 23

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:26 10.07.2014.

Ne da se njima oduvijek. Nitko me ne može toliko mnogo platiti, koliko ja mogu malo raditi - geslo klike iz SDP-a. Usput, je li još netko podržao Josipovića osim Pusićkine frakcije HNS-a?

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
10:30 10.07.2014.

Kakav je i čiji je ovaj grb ?

KR
kresobabi
11:53 10.07.2014.

Linić je lijepo opisao Milanovića kao nesposobnu ljenčinu koja pogoduje prijateljima i rodbini, takva je cijela SDP ekipa u vladi, ne samo Milanović. Pa nismo bez veze jedina država u Europi kojoj pada BDP, kakva vlast takvo i gospodarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije