Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacije

Vlada otvorila račune za akcije 'Zajedno za Zagreb' i 'Hrvatska protiv koronavirusa'

Foto: PIXSELL
24.03.2020.
u 11:39

Moći će se uplaćivati donacije putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Vlada je održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela odluke o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji "Zajedno za Zagreb" i u akciji "Hrvatska protiv koronavirusa".

Grad Zagreb i njegovu okolicu pogodio je najjači potres u posljednjih 140 godina jačine 5,5 po Richterovoj ljestvici.

Kako bi se omogućilo da se putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici, Odlukom o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji "Zajedno za Zagreb" utvrđuju se brojevi računa na koje će se donacije uplaćivati.

Donesena je i Odluka o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji "Hrvatska protiv koronavirusa". Kao i kod prethodne Odluke, utvrđuju se brojevi računa na koje će se moći uplaćivati donacije kako bi se omogućilo da se putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za borbu protiv epidemije koronavirusa COVID-19.

Materijali za točke s današnje telefonske sjednice dostupni su putem poveznica: https://bit.ly/2WEW908 i https://bit.ly/3dpYv9j.

Video: Specijal – 20 novosti o koronavirusu

Ključne riječi

Komentara 1

DE
densokubura
12:28 24.03.2020.

sve se bojim kako će se ova lova potrošiti i gdje će završiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije