Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vlada otvorila račune za akcije 'Zajedno za Zagreb' i 'Hrvatska protiv koronavirusa'

Moći će se uplaćivati donacije putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske.
24. ožujka 2020. u 11:39 1 komentara 593 prikaza
Foto: PIXSELL

Vlada je održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela odluke o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji "Zajedno za Zagreb" i u akciji "Hrvatska protiv koronavirusa".

koronavirus Stručnjaci pišu Pandemija više nije samo medicinski problem; s čime će se sve zapadna civilizacija morati suočiti kada prođe?

Grad Zagreb i njegovu okolicu pogodio je najjači potres u posljednjih 140 godina jačine 5,5 po Richterovoj ljestvici.

Kako bi se omogućilo da se putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici, Odlukom o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji "Zajedno za Zagreb" utvrđuju se brojevi računa na koje će se donacije uplaćivati.

Samoizolacija Budite odgovorni Ako ste u samoizolaciji, pridržavajte se ovih mjera. Time štitite sebe i druge

Donesena je i Odluka o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji "Hrvatska protiv koronavirusa". Kao i kod prethodne Odluke, utvrđuju se brojevi računa na koje će se moći uplaćivati donacije kako bi se omogućilo da se putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za borbu protiv epidemije koronavirusa COVID-19.

Materijali za točke s današnje telefonske sjednice dostupni su putem poveznica: https://bit.ly/2WEW908 i https://bit.ly/3dpYv9j.

Video: Specijal – 20 novosti o koronavirusu

vjenčanje
DAVOR IVANKOVIĆ
Svadba u Zadru mogla bi biti najskuplja u povijesti RH, a bijesne mladenke mogle bi uništiti hrvatski turizam
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota
  • densokubura:

    sve se bojim kako će se ova lova potrošiti i gdje će završiti