Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo na vecernji.hr

Vidite grešku u našem članku? Prijavite nam je!

ispravi grešku
VL
11.07.2011.
u 16:47

Svaki će čitatelj, uoči li grešku u tekstu, moći u nekoliko kratkih koraka to prijaviti autoru teksta i uredništvu portala

Kako bismo ostvarili što bolji kontakt s vama, dragi čitatelji, portal Vecernji.hr uvodi alat koji će vam omogućiti sudjelovanje u poboljšanju sadržaja na našim stranicama. Ukratko, sve što vas bude "žuljalo za oko" i smatrate našom greškom, odsad možete na brz način prijaviti.

Svaki će čitatelj, naime, uoči li grešku u tekstu, bilo činjeničnu, gramatičku ili pravopisnu, moći u nekoliko kratkih koraka to prijaviti autoru teksta i uredništvu portala. Iznad svakog teksta i ispod njega nalazi se ikonica kvačice uz pomoć koje možete poslati prijavu. Klikom na ikonu otvorit će vam se obrazac u kojem možete opisati grešku.

Tekst koji pošaljete primit će autor teksta i uredništvo. Primjerice, smatrate li da smo uz tekst priložili neodgovarajuću fotografiju, pogrešno naveli nečiji identitet ili ste uočili neku gramatičku ili pravopisnu grešku, odsad to vrlo lako možete prijaviti, a ako ste u pravu, mi ćemo se potruditi čim prije ispraviti grešku.

Ključne riječi

Komentara 47

UF
ufrm
03:13 12.07.2011.

č-ć Ovisi u kojem se dijelu hrvatske covijek nalazi i tocno je ono kako vecina u tom dijelu HR govori. To je jedini standard a ostalo su birokratske svinjarije.

Avatar DucMan
DucMan
22:43 12.07.2011.

A da zaposlite lektora? Večernji je nakad bio ugledan list, mogli bi nastaviti tu tradiciju. Jer kako vidim sada, tu će biti dosta posla.

BC
BCA
23:54 11.07.2011.

Pa ako zapošljavate glupane u svojim novinama i masno ih plaćate, onda onom nicku koji vam je poslao ispravak, pošaljite plaću tog svog glupana! Od svakog nicka imate barem mail, obavjestite ga, gdje da mu uplatite lovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije