Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govorio o plaćama

VIDEO Usred izjave Plenkovića prekinula zvona: 'Hoćemo li sutra nastaviti...'

U Okučanima obilježena 28. godišnjica VRO Bljesak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/16
01.05.2023.
u 10:37

Premijer Plenković govorio je u Okučanima o novim poreznim rasterećenjima kada su se iza njega oglasila crkvena zvona. Govor je morao prekinuti.

Andrej Plenković danas je u Okučanima, na obilježavanju obljetnice akcije Bljesak, odgovarao na pitanja novinara. Između ostalog, komentirao je i najavljena porezna rasterećenja zahvaljujući kojima bi od iduće godine svima trebale rasti plaće. 

"Jedina smo zemlja kojoj su sve tri agencije dizale kreditni rejting", hvalio se, a zatim nastavio: "Cjelovitim paketom ćemo izaći pred Sabor da bismo od 1. siječnja mogli imati dovoljno vremena da svima porastu plaće. Jedan vaš kolega me pitao jesmo li u kampanji jer smo u istom danu bili na nekoliko mjesta. Nama je tako sedam godina." No njegovo izlaganje prekinula su zvona s crkve koja su zaglušila i njega i okupljene novinare

Bilo je još nekoliko pokušaja da se izjave nastave, ali bezuspješno. "Hoćemo li sutra nastaviti?", pitao je premijer novinare. Ništa im drugo nije preostalo. 

VIDEO Pogledajte kako je to izgledalo

 

Komentara 3

Avatar mrIvan
mrIvan
11:37 01.05.2023.

Ne ulazim u implikacije činjenice da su AP-a prekinula crkvena zvona ali ideja je genijalna! Zvonimo svaki put!

GL
gliva
15:19 01.05.2023.

Ovo je dokaz da AP nezna kaj dela a još manje njegovi silni savjetnici!

DU
Deleted user
15:09 01.05.2023.

Kao i uvijek do sada - obecanje ludom radovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije