Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMILA KAMERA

VIDEO Priveli ga na ispitivanje i ostavili u sobi, uskoro su vidjeli da su gadno pogriješili

Foto: Screenshot
27.02.2019.
u 10:05

Detektiv je ostavio osumnjičenog i zatvorio vrata, a nadzorna kamera otkrila je kako je tinejdžer pobjegao iz sobe

Tinejdžer Quantrell Dylan Schwartzlow (17) priveden je u studenome prošle godine zbog sumnje na seksualno zlostavljanje drugog stupnja, gušenje i zbog zadavanja tjelesnih ozljeda. Incident se dogodio 18. studenoga, a Quantrell je priveden u policijsku postaju u Janesvilleu.

Policajci su tinejdžeru stavili lisice i priveli ga na ispitivanje. No policajac koji je odveo tinejdžera u sobu za ispitivanje učinio je veliku pogrešku – nije provjerio prozor u sobi. Detektiv je ostavio osumnjičenog i zatvorio vrata, a nadzorna kamera otkrila je kako je tinejdžer pobjegao iz sobe. Iako je imao lisice na rukama, to ga nije spriječilo da pobjegne kroz prozor i nastavi trčati.

Oko 15 minuta kasnije detektiv je došao u sobu i ostao u čudu kada je vidio da nema nikoga. Tinejdžer nije dugo bio u bijegu jer ga je policija uhitila dva sata poslije. Iako se incident dogodio u studenome, snimka je tek nedavno objavljena.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:47 27.02.2019.

Brzo pozvati Radu Borić da se pobrine za nedužnog kriminalca iz redova ugroženih

Avatar Francek007
Francek007
10:55 27.02.2019.

15 min ostavljen sam bez nadzora. U našem slučaju taj bi da je u Hrvatskoj prošao i cijelu Sloveniju i ušao u Austriju za to vrijeme. hahahah

Avatar puky
puky
11:25 27.02.2019.

Jako je pametan. Mogao je slomiti vrata a uhitili su ga ponovo za 15 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije