Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAKOPLOV U PROBLEMIMA

VIDEO Nije mogao vjerovati što snima: 'Čovječe, vidiš li ti to?'

Foto: Screenshot
26.02.2019.
u 09:16

Pilot je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odlučio zrakoplov preusmjeriti na Malagu

Zrakoplov British Airwaysa nije mogao sletjeti na Gibraltar zbog jakih vjetrova, pilot je imao velikih problema.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odlučio je zrakoplov preusmjeriti na Malagu, a s kakvim se vjetrom borio prikazuje snimka koju je napravio očevidac.

– Čovječe, vidiš li ti to – čuje se na snimci objavljenoj na Twitteru.

– Mislio sam na svoju djecu i ženu – rekao je putnik Eli Hasset za BBC. Rekao je kako im je kapetan poručio da se zavežu jer će imati teško slijetanje. Kazao je i kako se zrakoplov odjednom počeo naginjati za 45 stupnjeva u jednu pa u drugu stranu. 

– Gubio je visinu jako brzo. Maske za kisik nisu se spustile jer se zrakoplov nije tresao. Samo se naginjao, kao vlak smrti – rekao je Elli.

Podijelite s nama uspomenu koja vas veže uz Večernji i osvojite poklon paket u vrijednosti 10.000 kuna! Svoju priču možete nam poslati kao samostalni tekst, tekst i fotografiju ili kao video putem ove stranice. Radove ćemo objaviti 01. travnja 2019. a pobjednik/ca će biti proglašen/a 03. svibnja 2019. 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar marengoo
marengoo
15:25 26.02.2019.

Interesantno je kako raspravljaju oni koji jedva da znaju voziti bicikl..

MT
makan tahi
15:04 26.02.2019.

zašto bi maske za kisik pale ako se avion trese- nebuloza, one padaju ako padne tlak u kabini a avion je nisko pa zato nisu pale

Avatar comparator
comparator
19:36 26.02.2019.

Doživio sam dva opasna sletanja od kojih je jedno bilo na plesu kad je po jakom vjetru i kiši pilot fantastičnim manevrima uspio pod neobićajnim kutom prema pisti u više navrata ispraviti avion. Dodir s pistom bio je ipak precizan ,a atmosfera u avionu je bila nešto za doživjeti jer su ljudi pilota nagradili pljeskom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije