Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED BIJELA DANA

VIDEO Popela se i zaplesala na krovu automobila, reakciju vozača nije očekivala

Foto: Screenshot
1/3
02.09.2021.
u 17:48

Svjedok tvrdi da napad nije omeo ženu, već je otišla i popela se na sljedeći automobil

Gužve u prometu mogu izluditi i najsmireniju osobu, no što učiniti kad netko namjerno radi probleme, pitanje je na koji mnogi vozači moraju biti spremni. 

Gotovo nevjerojatan incident dogodio se u ulici Forest Gate u Londonu kad je mlada žena iz nepoznatog razloga popela se na Fiat Punto i počela plesati na krovu automobila u trenutku dok je na semaforu bilo crveno za njega.

Vozač spomenutog automobila izletio je vani i šakom udario ženu u gležanj, nakon čega je ona pala s automobila na leđa, javlja Daily Mail. 

Potom se ispričala vozaču i zamolila ga da se smiri. 

Snimku incidenta na Twitteru objavio je slučajni prolaznik. 


On tvrdi kako je vidio da je nešto slično žena napravila i ranije. Čini se kako je napad nije previše omeo, jer navodi i to da ju je vidio da je isto napravila par minuta kasnije na drugom automobilu. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg1985
20:42 02.09.2021.

rasizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije