Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO DIŠE VELIKA JABUKA

VIDEO Večernji u New Yorku nakon zastrašujućeg napada u podzemnoj: 'Takve stvari nas ujedine i udruže'

Foto: Dario Markas
1/4
14.04.2022.
u 17:47

Vraća se ovaj veliki grad u svoju normalnu rutinu nakon pandemije i nakon svega što se dogodilo u posljednje dvije godine - napominje novinar.

New York je u utorak ujutro bio poprište nesvakidašnjeg napada. Frank James (62) je ispalio u podzemnoj željeznici dimne bombe te upucao deset putnika, a još njih 13 je ozlijeđeno u paničnom bijegu sa stanice podzemne. James je brzo priveden, ali financijsko i kulturno središte Sjedinjenih Država još jednom je završilo na naslovnicama svih svjetskih medija zbog nasilja, problema kojeg je obećao riješiti nedavno izabrani novi gradonačelnik Eric Adams.

Kako grad "diše" dva dana kasnije, snimio je urednik Večernjakova portala Dario Markas, s jednog od najpoznatijih svjetskih trgova - Times Squarea.

- Kao što nam kažu lokalni Newyorčani, takve stvari njih samo ujedine i udruže. Ništa ne može zaustaviti život u ovom gradu. Sve je puno turista. Maske se većim dijelom ovdje nose, ali život normalno teče. Vraća se ovaj veliki grad u svoju normalnu rutinu nakon pandemije i nakon svega što se dogodilo u posljednje dvije godine. Na ovom trgu (o.a Times Square) vidimo reklame na dućanima na kojima piše 'We stand with Ukrajine' (o.a 'Mi smo uz Ukrajinu') - opisao je Večernjakov urednik atmosferu na ulicama New Yorka.

Pogledajte kako je bilo u New Yorku nedugo nakon napada

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec3.0
17:53 14.04.2022.

Da je to bijelac napravio, al bi bilo belaja... Ovako: pojeo vuk magare...

WT
WTF!
20:01 14.04.2022.

Video navodnog napada seciran po usporenim kadrovima. Puno toga upitno. Iz priloženog ispada da je sve namješteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije