Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTABILNO VRIJEME

VIDEO Jaka kiša potopila ulicu u Slavonskom Brodu: Pogledajte kako automobili voze kroz vodu

poplava u Sl. Brodu
Foto: Čitatelj
1/2
02.06.2023.
u 16:36

Za danas je izdano žuto upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku, osim Jadrana, zbog mogućih grmljavinskih nevremena

Jaka kiša pala je danas poslijepodne u Slavonskom Brodu što je izazvalo potpuni potop u jednoj ulici. Snimku poplave poslao nam je čitatelj. Do poplave je došlo danas oko 13.30 sati, a na snimci se vidi kako automobili voze po potpuno poplavljenu cestu.  

Inače, za danas je izdano žuto upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku, osim Jadrana, zbog mogućih grmljavinskih nevremena. Sutra je također dio Hrvatske u žutom, ali vrijeme će biti opasno u gospićkoj i kinskoj regiji te na Kvarneru i Kvarneriću. 

 

Sutra se nastavlja nestabilno te razmjerno toplo vrijeme. U unutrašnjosti promjenljiva naoblaka uz malo kiše moguće ujutro na zapadu unutrašnjosti, a poslijepodne su vrlo vjerojatni mjestimični pljuskovi i to osobito u gorju i u unutrašnjosti Dalmacije. Na Jadranu sunčanije, no također uz lokalne neverine u popodnevnim satima, ponajprije duž obale. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, pod Velebitom ujutro jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu između 16 i 20, a najviša dnevna od 24 do 28 °C, u gorju malo niža, prognoza je DHMZ-a.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

LE
lector2corrector
14:33 03.06.2023.

"voze po ... cestu"? di su vam lektori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije