Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotov očevid

Nevrijeme na istoku Hrvatske: Vjetar prevrnuo policijski kontejner na graničnom prijelazu

Prevrnuta kućica na GP Tovarnik
Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/2
28.05.2023.
u 10:53

Oštećeni su kontejner i oprema koji su u vlasništvu Ministarstava financija i unutarnjih poslova

Jučer je oko 19 sati na istoku Hrvatske došlo do nevremena praćenoga jakim vjetrom. Tom prilikom prevrnuta je jedna kontrolna kućica za promet teretnih vozila na graničnom prijelazu Tovarnik. - Kontejner, kojeg koriste policijski i carinski službenici, uslijed udara vjetra se prevrnuo i pomaknuo pri čemu nitko nije ozlijeđen - navode iz policije. 

VEZANI ČLANCI:

Dodaju kako su oštećeni kontejner i oprema koji su u vlasništvu Ministarstava financija i unutarnjih poslova, te da je na mjestu događaja proveden očevid.

Video: Više sreće nego pameti! Kamper nepropisno preticao kamion pa sletio s ceste

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije